Sub numele de masaj oriental au fost adunate, de-a lungul timpului, o serie de tehnici si tipuri de masaj care au ca rezultat final regasirea echilibrului la nivel fizic, prin relaxare, psihic prin eliberarea de griji sau sexual, prin atingerea placerii pure. Pentru cei care cauta o modalitate de relaxare totala in intimitate, tehnicile de masaj oriental erotic pot fi una dintre cele mai inspirate experiente.

Ce este bine de stiut despre masajul oriental erotic? Acest tip de traire a intimitatii este una dintre practicile stravechi ale Extremului Orient, despre care se vorbeste deschis mult prea rar din cauza prejudecatatilor de expunere a problemelor intime.

Masajul oriental erotic nu este o tehnica noua de masaj. Sunt extrem de multi cei care au folosit-o, fapt pentru care beneficiile sale nu mai sunt un secret. Atat tehnica in sine, realizarea masajului, cat si rezultatele ei contribuie intr-un mod eficient la relaxarea totala a intregului organism si la atingerea unei placeri intime care greu poate fi exprimata in cuvinte.

Practicat in intimitatea dormitorului sau intr-un salon de masaj, masajul oriental erotic este una dintre acele trairi care cuprind intreaga fiinta. Corpul se destinde si este gata sa atinga stari de relaxare maxima, mintea se elibereaza de stres, de griji, de inhibitii, atitudinea fata de partener de transforma total. Comunicarea cu partenerul se face prin gesturi tandre, prin atingeri cu subinteles, prin capacitatea de a darui energie. La acest nivel de comunicare, cuvintele sunt de prisos. Tot ceea ce conteaza este dorinta de a invalui corpul partenerului cu cele mai senzuale atingeri.

Cele mai multe tipuri de masaj erotic oriental se bazeaza pe stimularea tactila a intregului corp prin tehnici de presopunctura, insistand in zonele cu sensibilitate sporita. Zonele intime sunt tratate cu atentie speciala, insa nici celelalte parti ale corpului nu sunt neglijate. In timpul masajului erotic este esentiala cunoasterea totala a partenerului prin atingere, nu finalizarea acestei experiente printr-un act sexual clasic.

Rezultatele uimitoare pe care le au tehnicile de masaj oriental erotic practicat ca la carte fac din acesta o traire intima tot mai des incercata in cuplu. Problemele de ejaculare precoce la barbati si frigiditatea la femei cunosc o ameliorare prin acest tip de masaj. Mai mult, actele sexuale sunt percepute ca fiind mai intense. Ca urmare a imbunatatirii considerabile a vietii sexuale, tehnicile de masaj oriental erotic sunt considerate o cale eficienta de regasire a echilibrului natural.

Persoanele care nu sunt intr-o relatie stabila si nu pot atinge acest nivel de comunicare intima cu efecte benefice asupra starii psihice si fizice practicand masajul erotic in cuplu, nu sunt limitate de la trairea exepientelor masajului erotic. Acesta este practicat in saloane de masaj specializate, in care maseori profesionisti instruiti in arta stimularii sexuale prin atingeri ofera clipe de relaxare. In saloanele de masaj cu reputatie, efectele tehnicilor utilizate ajung pana la obtinerea starii de relaxare si placere totala. Actul sexual nu face parte din sesiunile de masaj oriental erotic, obiectivul final fiind exaltarea resimtita la nivel fizic si mental.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “Despre masajul oriental erotic

Lasă un răspuns