Nu știu cum se face, dar în ultimele săptămână mi se pare că tot mai mulți oameni s-au lovit puternic la cap. Probabil asta se vor întreba unii și de Robin and the Backstabbers: au ajuns să facă covere după Alex Velea?! Nu, RATB sunt la fel de ok ca întotdeauna. Nu s-au lovit la cap. E vorba despre un experiment pus la cale de cei de la J&B Romania.

(În natură s-ar numi metamorfozarea viermelui larvei în fluture)

Pentru că vorbim despre blending spirits avem și varianta Sat după sat – Alex Velea; sincer, mi se pare comică (încerc să evit expresia „a stricat piesa” și nu știu dacă îmi iese). Până la urmă este firesc: dacă RATB au făcut din piesa lui Velea un produs propriu lor (deci bun), așa a procedat și Velea (a  făcut o piesă proastă comercială și proastă).

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns