Expert în SEO, dar corigent la română


De obicei nu bag în seamă mail-urile pe care le primesc în legătură cu schimburile de link-uri. Uneori, însă, vreau să mă amuz pe seama propunerilor de nerefuzat care vin din partea unor experti SEO.

Nu demult primesc următorul mail:

Bună ziua,

Numele meu este Daniela Ionescu,

Aș dori să vă sugerez un schimb gratuit de link-uri cu iasi.fede.ro sau oricare alte site-uri pe care le dețineți.
Veți fi încântat să aflați că acum am o serie de proiecte de calitate pentru un schimb gratuit de link-uri, despre care sunt convins că va fi benefic și productiv oricare dintre noi.

Vă rog să mă înștiințați dacă sunteți interesat de mai multe detalii sau dacă aveți o altă propunere în acest sens.

Aștept un răspuns de la dumneavoastră!

Daniela Ionescu
http://www.seoromanian.com
http://www.linkedin.com/pub/daniela-ionescu/83/8b2/b03

Răspund scurt acestei domnișoare expertă în SEO și care, conform profilului de Linkedin a urmat studii economice la Bucharest Academy of Economic Studies, iar din 2005 lucrează în online. Cu toată experiența pe care o are, un lucru i-a scăpat: limba română:

bună

Cum faci:):)

Vă mulţumim pentru obtinerea înapoi la mine atât de repede:) OK, eu sunt un expert SEO şi au mulţime de site-uri în diferite limbi şi am văzut site-urile dumneavoastră. Acum au doar o privire pe câteva dintre site-urile mele:

http://www.bobby21.com/

http://www.globalplayers.TV/

http://www.toledoarts.org/

http://www.target-Entertainment.com/

Te au oferit unele site-uri cu clasament bun care vă va ajuta să crească site-urile dumneavoastră ranking. Am o mulţime de alte site-uri pe diferite teme.

Puteţi alege una din cele de mai sus pe care doriţi să publicaţi banner-ului şi trimite-l la mine. În schimb, aveţi nevoie pentru a publica meu banner sau text link-ul sau un articol de pe după pagină interioară care va indica spre site-ul meu de cazinou jocuri de noroc:

http://Iasi.fede.ro/category/evenimente/

În schimb voi publica conţinut pe site-ul meu, care va indica spre a ta.Acest lucru va ajuta ambele dintre noi să mărească paginile şi clasament noastre. Acest proces va ajuta ambele dintre noi să promoveze site-urile noastre în gratuit. Acesta este un lucru benefic pentru ambele dintre noi, asa ca lasa-mi spuneţi, urgent:):)
Aşteptare:):)

Cu stimă
Daniela

Loading


Un răspuns la “Expert în SEO, dar corigent la română”

Lasă un răspuns