Site-ul celei mai cunoscute rețele de socializare nu uită că schimbările sunt importante, mai ales când vin în avantajul utilizatorilor.

Două schimbări am observat în ultimele 24 de ore, ambele utile

1. Pe pagina de Facebook a ziarului Libertatea apare un link cu nu-știu-ce prostie despre accidentul aviatic produs la începutul acestei săptămâni. Dau să îl accesez, iar Facebook mă avertizează în legătură cu shortlink-ul: „Ține minte să deschizi doar link-uri din surse de încredere”:

securtiate facebook2. S-a schimbat puțin poziția butoanelor de interacționare („Îmi place”, „Comentează”, „Distribuie”), au altă formă, sunt gri, iar când le apeși se fac albastre. De asemenea, numărul de interacțiuni apare altfel, imediat sub postare, înaintea butoanelor de interacțiune. Și această schimbare ajută la ceva, la aerisirea wall-ului pentru că toate share-urile și comentariile apar doar dacă apeși tu pe butoanele de sub postare. Adică apar doar dacă vrei tu să apară.

schimbari facebook butoane

Ambele schimbări mi se par că dau bine pentru o campanie de curățenie de primăvară.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns