Categorii
Din online

Facebook mai stabilește un record: 1 miliard de utilizatori într-o singură zi

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, anunță într-o postare pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, că tocmai a trecut un prag important: pentru prima dată în istoria companiei, Facebook a fost utilizat de 1 miliard de utilizatori într-o singură zi. Este vorba despre ziua de luni, 25 august 2015, când „1 din 7 oameni au folosit Facebook pentru a ține legătura cu prietenii și familiile lor”.

Citez restul comentariului său:

„Când vorbim despre datele financiare, ne folosim de un număr mediu de utilizatori, dar asta este altceva. Aceasta a fost prima dată când am atins acest prag și este doar începutul încercării noastre de a conecta întreaga lume.

Sunt mândru de comunitatea noastră pentru realizarea obțină. Comunitatea noastră face ca fiecare persoană să fie auzită, promovând înțelegerea și prin oportunitatea lumii noastre moderne.

O lume mai deschisă și conectată este o lume mai bună. Îți oferă o relație mai bună cu cei pe care îi iubești, o economie cu mai multe oportunități și o societate mai puternică ce respectă toată valorile noastre.”

https://www.facebook.com/zuck/videos/10102329253030051/

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image