Facebook mai stabilește un record: 1 miliard de utilizatori într-o singură zi


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, anunță într-o postare pe pagina sa de pe rețeaua de socializare, că tocmai a trecut un prag important: pentru prima dată în istoria companiei, Facebook a fost utilizat de 1 miliard de utilizatori într-o singură zi. Este vorba despre ziua de luni, 25 august 2015, când „1 din 7 oameni au folosit Facebook pentru a ține legătura cu prietenii și familiile lor”.

Citez restul comentariului său:

„Când vorbim despre datele financiare, ne folosim de un număr mediu de utilizatori, dar asta este altceva. Aceasta a fost prima dată când am atins acest prag și este doar începutul încercării noastre de a conecta întreaga lume.

Sunt mândru de comunitatea noastră pentru realizarea obțină. Comunitatea noastră face ca fiecare persoană să fie auzită, promovând înțelegerea și prin oportunitatea lumii noastre moderne.

O lume mai deschisă și conectată este o lume mai bună. Îți oferă o relație mai bună cu cei pe care îi iubești, o economie cu mai multe oportunități și o societate mai puternică ce respectă toată valorile noastre.”

https://www.facebook.com/zuck/videos/10102329253030051/

Loading


Lasă un răspuns