florin salam avioane americane

Sunt unul dintre cei vreo 15 milioane de români care timp de o lună de zile nu a știut de maneaua „Avioane americane”.

Cum, nici voi? Piesa lui Florin Salam și Lucian Prințu a fost ulpoadată pe Youtube pe 10 noiembrie a.c. și are deja peste 4.3 milioane de vizualizări. Mai are aproape 12 mii de like-uri și puțin peste 700 de dislike-uri, dar și peste 930 de comentarii din care reținem câteva:

„Cred ca melodia a fost facuta, poate poate, ne vad si pe noi americanii cum le laudam avioanele si se hotarasc sa ne doneze si noua niste F-15 ca Mig-urile noastre s-au rablagit”

„Melodia asta o sa rupa Revelionu’ in doua ! :))”

„woww am violat butonul de replay !!!”

„felicitari pt melodie si am o intrebare , DE CE NU MERGE SA O DESCARC pe yt convertor , imi zice ca are peste 20 de minute si nu merge , alt program nu stiu , HELP ME vreau sa o ascult pe tel si in masina , peste tot”

Din manea putem reține:

Mișcă-te, mișcă-te tare
Ca avioanele americane
Dă-i, dă-i că basul vibrează
Și toată lumea te filmează.
Iubire adevărată greu mai găsești
Mai nou toate fetele nu mai vor să le iubești
Toate fetele se rup dacă văd că bani arunc
Mă înnebunește, mă zăpăcește.

Slăbuț, slăbuț! Mă așteptam să bage ceva cu Siria, refugiați, Irak, drone americane, insurgenți, servicii secrete etc, dar cum eu nu-l ascult pe Salam decât accidental, nici el nu urmărește Homeland.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns