Ieși la alergat, dat intră mai întâi pe sportdanely.ro


Traiul în doi poate fi fascinant. Nu îi înțeleg pe cei care se feresc de acest lucru. În fiecare zi înveți lucruri noi. În fiecare zi ai parte de experiențe noi, la fel cum în fiecare zi se întâmplă ceva care să te uimească. Cel mai interesant cred că ar fi dacă ar exista o altă specie decât cea umană capabilă să realizeze documentare despre viața de cuplu la oameni. Dar documentarele să fie realizate din prisma acelei specii, total obiective. Cred că aș dormi noapte mai bine dacă înainte de culcare aș viziona un astfel de documentar.

Uneori, în mijlocul adăpostului, omul se transformă radical. Parcă nu ar fi același om care s-a întors de la serviciu, care a vorbit la telefon, care a ieșit cu prietenii. În mediul cel mai intim lui, el devine intim, lasă să iasă la suprafață adevărata personalitate. Poate de aceea unora le este atât de frică de traiul în comun, de a împărți cu cineva spațiul intim. Nu e vorba neapărat de faptul că îi violează cineva intimitate, ci de faptul că cineva ar putea să îi descopere adevărata față. Și tocmai de aceea astfel de lucruri nu mă sperie: nu îmi pun măști, nu încerc să mă prefac că sunt un altul. Cine sunt ziua la muncă sau în oraș, același eu sunt și în intimitatea căsuței mele.

Este fals că doi oameni care stau împreună trebuie să facă și să împartă aceleași chestii. Este vorba despre doi oameni, nu despre doi siamezi. Poate de aceea nici nu m-a speriat iubita zilele trecute când s-a întors de la muncă și mi-a întrebat dacă am fost prin parc în ultimele două zile. Dorea să știe dacă s-au uscat aleile ca să poată ieși la alergat. Subliniez: să poată ieși, nu să ieșim la alergat. Poate că la un moment dat o voi însoți și eu la această activitate, dar cum în ultimele luni am încercat să îmi schimb puțin garderoba, să adopt un stil business casual, ar trebui să îi zic: Vrei să ieșim la alergat, intră pe  sportdanely.ro și ia-mi echipament pentru alergat, nu pot ieși în cămașă și pantaloni călcați! Gluma e glumă, dar e cât se poate de serioasă: am neglijat partea de vestimentație sport și dacă se ivește vreo ocazie, fie o ieșire cu băieții la baschet, fie să îi țin de urât iubitei la alergat, nu prea am cum să fac asta pentru că nu am cu ce să mă îmbrac.

 88 total views


Lasă un răspuns