Campania electorală pentru europarlamentare nici bine nu a început că deja m-a și plictisit. Aceleași minciuni, aceleași prostii promovate, aceleași chipuri care zâmbesc din afișe, de parcă în România nu mai este loc și de alți politicieni.

Atât de mult îmi place campania asta electorală, că abia mai deschid Facebook-ul în această perioadă, invadat de sumedenia de postări sugerate pentru tot felul de organizații politice și tot felul de candidați pentru un fotoliu la Bruxelles.

Până mai ieri colegi de alianță și guvernare, PNL-ul a început cu glume la adresa PSD-iștilor. O astfel de glumă circulă și prin feed-urile Facebook, sub formă de postare sponsorizată:

pnl ataca psd in campania electorala

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns