Categorii
Blog

Inceput de primavara si casa noua

Cunoastem cu totii termenul de “curatenie de primavara”. Momentul acela cand femeile pun pret pe fiecare coltisor din casa si asteapta ca primavara sa intre pe ferestre. Pentru multi, primavara incepe cu schimbari majore. Dupa iarna grea, este timpul ca unele activitati sa renasca. Multi isi schimba garderoba, mobila prin casa, si chiar mai multi sunt cei care acum aleg sa se mute si cauta oferte de vanzari de case in Ploiesti.

In ceea ce tine de mutarea la casa, iata cateva sfaturi care vor face procesul mult mai usor:

  • cutiile de depozitare le poti cere de pe la supermarketuri. Nu lua cutii prea mari,vor fi greu de transportat si ridicat (mai ales in cazul cand vor fi pline de carti sau obiecte grele). Mai bine ai 10 cutii mici decat 2 imense si foarte grele.
  • incearca sa le imparti pe categorii si sa scrii pe cutii ceea ce contin
  • vasele vor trebui sa fie, cu siguranta, in cutii dedicate lor.

La ce te ajuta aceasta categorisire? Doar asa vei stii direct in ce camera trebuie puse si-ti va fi mai usor sa le aranjezi. De asemenea, vei stii cata grija trebuie sa ai cu fiecare cutie in parte.

In cutii, hainele se aseaza frumos impachetate si spalate. Niste haine aruncate pur si simplu in cutii iti vor face viata un calvar. Toate vor necesita o a doua spalare pentru a-si reveni la forma initiala.

Mutarea ar trebui sa fie pentru fiecare o mare implinire si o satisfactie, nu trebuie sa fie un moment de panica, mai ales daca ai calculat de la inceput fiecare pas. Poti cere ajutorul unei persoane cu masina mare sau poti inchiria un camion, care te costa putin, insa nu ai grija cutiilor iar oamenii care te ajuta au experienta pana si la montarea mobilei, asa ca trebuie numai urmariti si indrumati unde si in ce camera sa aseze cutiile.

Mutare usoara! Totul va fi ok. Bucurati-va ca va asezati la casa voastra mult visata.

ROYAL IMOBILIARE
Agentie Imobiliara
str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO
Phone: 0371 330 301

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image