A violat un taximetrist din Tulcea și a devenit vedetă (chiar internațională)

Se știe încă dinainte de 1989 de concurența acerbă dintre regretatul Adrian Păunescu și Corneliu Vadim Tudor; fiecare era un bard, un soi de menestrel aciuat la marea curte a Partidului. Între timp Păunescu a murit, astfel încât CV Tudor reușește acum să iasă din umbra grafomanului Păunescu și să-și adjudece titlul de pare poet național.

Ultima mare isprava a PRM-istului este o baladă dedicată urmașei lui Dracula, nesătula Luminița Perijoc, cunoscută drept sexy-violatoarea taximetristului din Tulcea:

„Luminiţa Perijoc atrage bărbaţi în bloc după care le dă foc. Le pune la gât satârul ca să le facă hatârul. Îi taie şi la ureche de parcă e lovită streche. Iată-l pe taximetrist, ziua vesel, noapte trist! Nimfomana, în capot, îi dă una peste bot! Dacă nu o violează, ea se jură că-l castrează.

Însă la aşa măcel moare orice cocoşel. Ah, ce muiere abraşă, ca o iapă nărăvaşă, are ochii lui Băsescu, gura lui Crin Antonescu, nasul lui Ceauşescu!

Luminiţa, fata tatii, nu vrei să dai în pramatii? Ai putea fi mai utilă ca societatea civilă! Te trimit la Marko Bela să-i bagi în fund umbrela şi o să deschizi încet până-l duci la Salvavet. Du-te tu şi violează pe oricare altă loază, pe Smirnov şi Mărăcuţă, lasă-i neică fără puţă! Te ajut eu să-i castrezi ca pe câinii maidanezi pe cei care au tâlhârit şi brusc s-au îmbogăţit. Au jefuit România şi au instalat anarhia! Eu nu te-aş închide, fato, tu eşti mai tare ca NATO. Tu eşti bomba în bikini care sperie vecinii. Te trimit la Budapesta, să-i dribelzi ca Iniesta. Când apari tu în furou, cad ungurii în popou. Când apari goală-n balcon, seacă lacul Balaton. Lasă-l pe şofer, săracul, că era să dai de dracu. L-ai băgat în impotenţă ca Oltchim în insolvenţă!

Hai la mine în partid şi te fac vedetă rapid. La intrarea în România anunţ KGB şi CIA! Scris cu litere de foc: Nu vă puneţi viaţa în joc, pericol de Perijoc. Luminiţa, nesătula, e nepoata lui Dracula”

ȚI-A PLĂCUT? TRAGE CU OCHIUL PE-AICI ȘI DĂ UN LIKE

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “Luminița Perijoc, sexy-violatoarea din Tulcea a intrat în folclor! Corneliu Vadim Tudor i-a dedicat o baladă

Lasă un răspuns