Marian Godină – Flash-uri din sens opus


marian godina cartea flashuri din sens opusToată lumea știe bancuri cu polițiști. Doar că de vreun an de zile toată lumea știe despre glumele și întâmplările din trafic ale polițistului brașovean Marian Godină. Astfel, Marian Godină sparge barierele miturilor și bancurilor și devine cel mai cunoscut polițist din ultimii ani care scoate o carte.  Cartea se numește „Flash-uri din sens opus” și este în curs de apariție la editura Curtea Veche. Anunțul l-a făcut chiar polițistul pe pagina sa de Facebook:

Din fericire, chiar dacă am avut obstacole din care am înțeles că nu am libertate deplină, nu am fost nici arestat și nici condamnat. Așa că nu am făcut-o pentru reducerea pedepsei. Am făcut-o din pură plăcere și mai ales la îndemnul vostru care apărea în comentariile fiecărei postări.
Despre „Flash-uri din sens opus” vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii.
Sunt personajul principal al cărții. Momentul în care m-am născut, examenul de bacalaureat, admiterea la școala de poliție, experiențele din școala de agenți, întâmplările din cariera de polițist, relațiile mele de dragoste, ziua în care am deschis pagina de facebook, precum și cea de-a doua zi în care am închis-o „pentru că așa am vrut eu, fără să fiu influențat de careva”, toate sunt povestite în stilul cu care v-am obișnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe față.
Dacă până nu demult, aveam în gând să vorbesc la o tipografie pentru a-mi confecționa o singură carte, pe care să o citesc eu la bătrânețe și să-mi amintesc astfel prin
câte am trecut, astăzi, acest vis mi se îndeplinește însutit și mă aflu în postura de a vă invita să citiți „Flash-uri din sens opus”, pe care o puteți precomanda aici, cartea urmând să apară în data de18.02.2016.
Din respect pentru dumneavoastră, toate cărțile comandate în perioada 12-17 februarie, vor pleca de la editură purtând semnătura mea.
Pentru a evita să-mi vedeți semnătura și pe alte „materiale”, respectați regulile de circulație.

UPDATE 20.02.2016: Comanda cartea acum și o primești cu autograf (primele 1000 de comenzi)

UPDATE2: Cartea a apărut și pe Libris, livrarea este gratuită (începând cu 1 martie)

 

Loading


Lasă un răspuns