Pisicuța moralistă


Cristina Dochianu, pisicuța din Playboy
Cristina Dochianu, pisicuța din Playboy

Știrea că partea a doua a filmului Nymph()maniac a fost interzisă publicului român în urma deciziei Centrului Național al Cinematografiei (CNC) a făcut azi înconjurul internetului. Filmul ar fi primit din partea comisiei de rating clasificarea I.M.-18-XXX, ceea ce înseamnă că filmul nu este interzis doar persoanelor sub 18 ani, ci tuturor spectatorilor.

Cică decizia de interzicere a filmului a fi unică în Europa.

Dar cel mai mișto e că din comisia de rating a făcut parte și Cristina Dochianu, cea care a pozat în Playboy într-un pictorial intitulat „Marea pisiceală”. Citez de pe site-ul binecunoscutei reviste: „Feline ca la A[r]telier, mai rar! Vedeta pictorialului nostru este, de departe, cea mai senzuala pisica pe care ti-ai putea-o imagina. Atentie insa, mita blonda zgirie rau! Fotograful, producatorul si art directorul umbla toti bandajati…”.

În caz că sunteți curioși de pictorial, îl găsiți aici.

Și pentru că nu este frumos să tragem concluzii pripite (deși situația mi se pare penibilă), iată ce a scris „pisicuța” Cristina pe Facebook după ce s-a aflat că a făcut parte din comisia de rating ce a interzis Nymph()maniac II în România: „Datele contractuale ma impiedica sa spun care a fost votul meu privind filmul Nymphomaniac Vol II, al lui Lars Von Trier. Nu ma pot opri insa sa nu remarc cu cata usurinta nume cunoscute in peisajul media romanesc imi imputa mie decizia CNC, desi se stie ca suntem mai multi membri, iar decizia nu a fost unanima. Da, in urma cu cativa ani, am pozat in Playboy. As vrea doar sa-i aduc aminte unei doamne, care detine o functie importanta intr-un trust de presa international, ca am admirat o fotografie cu dumneaei intr-o revista glossy, in urma cu multi ani, in care aparea goala-golutza, cu un radio pe care il tinea in brate drept paravan. Sunt convinsa insa ca decizia de a poza asa nu i-a afectat in vreun fel capacitatea de a lua decizii bune. Iar eu, in cazul de fata, nu am nimic sa-mi reprosez.”

Loading


Un răspuns la “Pisicuța moralistă”

  1. toate fufele au ajuns prin comisiile de cultura! cine dracu mai e si asta? ce pregatire are ea si ce probe a dat sa ajunga acolo? probabil numai oral.

Lasă un răspuns