Iarna aceea „grea” care i-a convins pe cei de la ANM să emită cod roșu (de două ori! trăiască toți care au băgat bani grei în buzunar pentru decizia politică a celor de la ANM) pare departe: azi în Iași temperaturile nu au mai fost negative; din contră, zăpada a început să se topească.

După-amiază, temperaturile au scăzut iar sub 0 grade Celsius. În parcarea dintre blocuri (mare parte sunt locuri plătite) era agitație mare, iar părinții supravegheau copiii ce se jucau și îi atenționau să nu se apropie de blocuri.

Un vecin s-a trezit cu plafonul mașinii îndoit și cu parbrizul spart după ce un țurțure mai mare s-a desprins de pe bloc (nici acum nu am înțeles dacă mansarda blocului s-a ridicat legal).

Cuvântul zilei: țurțuri.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns