Categorii
Actualitate

Să ne mai mire?

Se iau câteva știri din online-ul românesc. Să ne mai mire ceva? Niciunul dintre link-uri nu duce către site-uri umoristice (din păcate)

Experiență de neuitat pentru o tânără virgină la 24 de ani, din Timișoara. Ea a solicitat ajutorul ambulanței după prima partidă de amor cu iubitul ei…

Persoanele fizice rezidente şi nerezidente care au împlinit vârsta de 18 ani şi deţin bonuri fiscale care atestă cumpărarea de bunuri sau servicii în ţară vor putea participa, din iulie, la „Loteria bonurilor fiscale”, bugetul total alocat pe şase luni din acest an urmând să fie 10 milioane de lei, scrie Mediafax.

… juriul festivalului a acordat marele premiu „scriitorului de talie europeană”, președintelui Klaus Iohannis, pentru volumul „Pas cu pas”. Distincția a fost primită de consilierul prezidențial Andrei Dan Muraru care, invitat la cuvânt, nu a reuşit decât să spună: „Mulțumesc pentru premiu, din partea președintelui Klaus Iohannis!”

O doamnă de 38 de ani, din Bucureşti, care venise în vizită la iubitul din Viştea de Jos, Braşov, a ajuns la spital, după ce, cuprinsă de euforia revederii, s-a lăsat muşcată pe tot corpul de către bărbat, în timpul momentelor fierbinţi, potrivit Mytex.ro.

oaie gonflabila

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

2 răspunsuri la “Să ne mai mire?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image