Există pe net biblioteci întregi de maculatură despre cum poți face bani pe net. Adevărul este că banii pe net îi faci nu greu, ci foarte greu. Nu trebuie să ne lăsăm amăgiți de poveștile de succes ale unor oameni. A avut dreptate cine a spus că 95% din oameni lucrează ca celorlalți 5% să le fie bine. Banii pe net sunt exact ca rețeta pentru mâncare: poți urma cu sfințenie rețeta mamei de ciorbă, să pui fix aceleași ingrediente, dar să nu iasă la fel de bună ca ei. Așa este și cu afacerile și cu rețetele de făcut bani pe net: poți urma cu sfințenie sfaturile unor oameni care au reușit, asta nu înseamnă că vei reuși și tu.

Oricum, publicul consumator de internet nu este atât de informat pe cât se crede. Majoritatea oamenilor continuă să dea search pe google pentru a ajunge pe un site, în loc să scrie direct adresa în browser. La fel cum nu știe să-și aleagă sursele. Atâta vreme cât situația este cea descrisă mai sus, alți oameni vor avea de câștiga o pâine de pe urma acestora.

Studiu de caz

Luăm exemplul site-ului www.filme-hdonline.com. Nu e un site care să te ajute pe tine vizitatorul, este un site menit să ajute pe altcineva să facă bani de pe urma ta. Dacă ai ajuns pe site-ul www.filme-hdonline.com din dorința de a urmări un film (în cazul de față unul dintre filmele despre Anne Frank), nu ai ajuns în locul potrivit.

site de facut bani1

Site-ul nu are player pentru filme. Poți da click de zece mii de ori pe butonul de play că nu se va întâmpla nimic altceva decât să ți se deschide alte ferestre către alte site-uri.

site de facut bani2

Asta pentru că player-ul este doar o imagine, un png care imită un player.

site de facut bani2

Chiar dacă nu este normal să te uiți la filme pe net (din considerente morale și legale), cu toții facem asta. Dar dacă tot o facem, să fim atenți și pe ce site-uri intrăm și să evităm site-uri precum www.filme-hdonline.com

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns