Sportul in aer liber mentine corpul si mintea la parametri maximi

jogging in parc

Multi oameni prefera sa locuiasca in locuri mai linistite, pentru ca atunci cand ajung acasa sa se bucure in tihna cu familia, feriti de zgomotul asurzitor al bulevardelor aglomerate, pline de praf si noxe.

Alege sa locuiesti in Greenfield, ansamblul rezidential imbratisat de padurileTunari si Baneasa si te vei bucura de beneficiile oferite de natura si de o viata personala si profesionala implinita deoarece de aici poti ajunge in doar cateva minute in zona de business din Pipera si Baneasa.

Atunci cand iti doresti sa locuiesti intr-un apartament nou cu 2, 3 sau 4 camere in Bucuresti, esti tanar si iti doresti sa te bucuri de viata, Greenfield iti ofera toate conditiile de care ai nevoie, in plus poti respira aer curat de padure si poti practica sporturi in aer liber.

Studiile arata ca miscarea in aer liber este superioara activitatii fizice in spatii inchise, creste capacitatea de concentrare si increderea in sine, ajuta la eliberarea stresului, somnul devine linistit si mai odihnitor.

Aerul curat de padure este bogat in oxigen, asigurand raportul optim necesar in timpul activitatilor fizice intense.

Cand petreci mult timp in spatii inchise sau in zone poluate, pot aparea stari de oboseala si anxietate, iar organismul nu va mai putea face fata unui ritm sustinut si se va imbolnavi.

Pentru un stil de viata activ si sanatos, acorda mai multa atentie locului in care alegi sa locuiesti, facilitatilor pe care acesta ti le ofera privind calitatea traiului, astfel incat corpul si mintea ta sa se mentina in parametri optimi, care sa-ti asigure o viata personala si profesionala cat mai buna.

Un mediu potrivit pentru tine iti asigura si o viata sociala corespunzatoare, te poti relaxa impreuna cu familia si prietenii facand jogging, la o plimbare cu bicicleta sau la un picnic in padurea care inconjoara ansamblul rezidential.

Daca esti hotarat sa ai o viata personala si profesionala asa cum ti-o doresti, contacteaza acum un consultant de vanzari Greenfield si alege casa care ti se potriveste!

Greenfield

Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044

Phone: +40 21.230.75.70/71/72

 236 total views


Lasă un răspuns