Recunosc că deschid zilnic televizorul. De obicei dimineața îl țin deschis pe Digi24 cât să aud câteva știri, iar seara pe History Viasat. Chiar și așa, TV-ul mă fascinează. Sunt momente în care schimb programul (nu puteam să nu văd fețele lui Badea și Gâdea când au aflat că urmează să fie evacuați, la fel cum uneori vreau să văd ce mai debitează Rareș Bogdan). Dar cel mai des sunt fascinat de ceea ce se întâmplă pe burtiere.

Cazul 1: „Toți șefii caselor de sănătate au picat rușinos examenul. Ei vor beneficia de cazare, dar și de asistență medicală”

suprapuneri nefericite1

via Adrian Răileanu

Cazul 2: „Mărturii cutremurătoare despre orgiile lui Guru Bivolaru. Klaus Iohannis și premierul Cioloș au participat la eveniment”

suprapuneri nefericite2

via Cătălin Burtea

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns