ursus revolution 2011 iasi

ursus revolution 2011 iasiCa mai toți copiii, când eram mic aveam mai multe vise în legătură cu ceea ce doream să devin. Nu am vrut nicio clipă să devin medic, avocat sau astronaut. Dar m-au bântuit perioade gândul că aș putea deveni arheolog, explorator, profesor, scriitor sau cântăreț. De arheologie m-am depărtat prea mult. De explorat, mai fac din când în când câte o drumeție (ce-i drept, cam răruț). M-a cam părăsit și gândul că voi deveni profesor. De cântat am cântat de câteva ori la karaoke. Îmi place să cânt, dar asta nu înseamnă că și știu să o fac (în public am cântat de puține ori și nu se pune adolescența timpurie când cântam în strana bisericii). În martie se fac nouă ani de când tot sunt scriitor în devenire. Și oarecum m-am liniștit acum: am publicat o carte în 2012 pe care acum o regret, scriu tot mai rar și m-am împăcat cu ideea că dacă nu îmi mai este dat să scriu nu voi mai scrie. Nu trebuie să devin scriitor. Dar dacă aș deveni, nu m-ar deranja (și nu-s de acord cu scriitorii de duzină, deci mi-este cu atât mai greu).

Tot când eram mic, verișorii mei aveau un acordeon, nu aș ști să vă spun proveniența lui, dar cu siguranță nu era un acordeon Roland. Îmi plăcea la nebunie să apăs clapele, deși nu nimeream niciodată trei sunete consecutive care să nu zgârie timpanele. Tot la bunici am găsit și o trompetă în care îmi suflam plămânii până îmi ieșeau ochii din orbite și abia unul-două sunete. M-au pasionat tobele și m-am bucurat când prietenii deținători de seturi de tobe m-au lăsat să bat la ele. Nu am reușit niciodată, în schimb, să cânt la chitară, deși mulți apropiați au încercat să mă învețe.

Tocmai pentru acești prieteni vreau să anunț un concurs care are ca premiu o chitară acustică Soundsation Yosemith DN. Căștigătorul chitării va fi anunțat pe data de 12 februarie a.c. pe pagina de Facebook Music&More (la acest link găsiți și detaliile concursului). Concursul a fost conceput ca o modalitate de a atrage atenția asupra lansării chitarelor Yosemith în România. Ca mic detaliu tehnic: fața chitarelor Yosemith este realizată din lemn de tei, iar spatele și lateralele sunt fabricate din basswood.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns