ultima pagina a internetuluiSincer, până astăzi nu știam de ultima pagină a Internet-ului; dintr-o eroare, am tastat o literă greșită când am scris adresa site-ului și am fost anunțat că … gata, s-a terminat.

Ati ajuns la sfarsitul Internet-ului

Ati ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut.
Va rugam, incercati urmatoarele :

Apasati pe refresh.gif (82 bytes) (buton-ul ‘Get a job’) sau incercati inca odata mai tarziu.
Puneti mana pe o carte si cititi ceva cum ati vrut de mult timp.
Daca mai aveti prieteni: Sunati si iesiti la o bere.
Dati click pe „Start”, si alegeti Turn Off Computer. Dupa aceea asteptati pina Computerul s-a oprit si iesiti din camera/birou.
Daca administartorul de retea dvs. a activat, Microsoft Windows poate examina reteaua dvs. dar nici asta nu va ajuta. Relaxati va! Ca aceasta este intradevar sfarsitul Internetului. Link-ul Detect Settings Detect Network Settings tot nu va ajuta.
Daca doriti, faceti click pe back.gif (886 bytes) Back – dar aceasta va va aduce la pagina dinaintea sfarsitului Internet-ului!
Singurele limite ale internet-ului sunt limitele dvs. morale. Acum stingeti computerul si meregti afara sa va jucati.

No Errors Found
This is the End.

Am înțeles că glumița asta, ce-i drept, veche, apare de obicei când la adresa unui site pe domeniul .ro mai adaugi un .ro (ex. fede.ro.ro). Ceea ce mă miră este faptul că cel puțin de 7 ani de zile de când apare treaba asta, nimeni nu s-a sinchisit să o repare „Ati ajuns la utlima pagina”  (sau „intradevar”, „relaxati va”).

În fine, intrăm în prea multe detalii. Partea asta cu „acum stingeti computerul si mergeti afara sa va jucati” îmi amintește de Atomic Bomberman: „It’s over, you can go outside and play now!” și cred că prima dată l-am jucat acum 15 ani! Waw ….Abia când mă gândesc la performanțele calculatoarelor de atunci (a fost o vreme când s-a crezut că mai multe de Pentium 4 nu se va trece :D) și la ale celor de azi îmi dau seama cât de multe s-au schimbat în ultimii ani.

Pentru nostalgici: 1996, Atomic Bomberman (FOTO: http://www.xbox360iso.com/)
Pentru nostalgici: 1996, Atomic Bomberman (FOTO: http://www.xbox360iso.com/)

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns