FOTO: pagina de Facebook a  Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani
FOTO: pagina de Facebook a Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani

Botoșani se pregătește pentru September Fest (11-14 septembrie), festival ce se va desfășura în Centrul istoric. În acest scop, printre altele, municipalitatea a achiziționat  400 de umbrele colorate cu care a acoperit strada 1 Decembrie între Restaurantul Botoșani și Biserica Uspenia. Aceste umbrele au impresionat localnicii care au invadat timeline-ul Facebook cu zeci de poze colorate.

De la umbrelele colorate până la steagul gay diferența este mică, cel puțin așa susține un preot care a făcut și o reclamație în acest sens.

Morala: ar trebui interzise toate cărțile de colorat în care trebuie desenat curcubeul pe motiv că steagul gay conține aceste culori.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

3 comentarii la „Umbrele, cărțile de colorat și homosexualitatea

Lasă un răspuns