Umbrele, cărțile de colorat și homosexualitatea


FOTO: pagina de Facebook a  Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani
FOTO: pagina de Facebook a Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani

Botoșani se pregătește pentru September Fest (11-14 septembrie), festival ce se va desfășura în Centrul istoric. În acest scop, printre altele, municipalitatea a achiziționat  400 de umbrele colorate cu care a acoperit strada 1 Decembrie între Restaurantul Botoșani și Biserica Uspenia. Aceste umbrele au impresionat localnicii care au invadat timeline-ul Facebook cu zeci de poze colorate.

De la umbrelele colorate până la steagul gay diferența este mică, cel puțin așa susține un preot care a făcut și o reclamație în acest sens.

Morala: ar trebui interzise toate cărțile de colorat în care trebuie desenat curcubeul pe motiv că steagul gay conține aceste culori.

Loading


3 răspunsuri la “Umbrele, cărțile de colorat și homosexualitatea”

  1. […] Daca  la Timisoara  acoperisul de umbrelute colorate care a umbrit aproape o luna strada Alba Iulia a fost prilej de incantare pentru trecatori si a fost imortalizat in mii de poze distribuite apoi pe retelele de socializare, in alte parti, umbrelele au starnit nemultumirea … preotilor. Botosaniul se pregateste pentru September Fest, sarbatoare ce se va desfasura in Centrul istoric. In acest scop, printre altele, municipalitatea a achizitionat  400 de umbrele colorate cu care a acoperit strada 1 Decembrie intre Restaurantul Botosani si Biserica Uspenia. Aceste umbrele au impresionat localnicii care au invadat timeline-ul Facebook cu zeci de poze colorate, scrie fede.ro […]

Lasă un răspuns