A venit iarna, patinam?


Prima zi din luna decembrie a venit cu temperaturi mai scazute decat cele cu care am fost obisnuiti in ultimele zile, care mai degraba au fost de toamna blanda, decat de inceput de iarna. Asadar: v-ati echipat cu geci groase, fulare, manusi,  patine pentru copii sau patine gheata de dame, schiuri si celelalte accesori care va fac iarna mai frumoasa? Chiar daca zapada este de gasit acum doar in zona de munte, situatia se va schimba cat de curand.

Ma uit doar privind la ce se intampla in jurul Sibiului: sezonul de schi din acest an s-a deschis oficial in weekend, la Balea a inceput constructia hotelului de gheata, oamenii se pregatesc de venirea iernii si de transformarea ei intr-un anotimp placut. Pentru ca nu doar zapada face ca iarna sa fie un anotimp frumos (cunosc multi oameni care vor sa practice patinajul sau alte sporturi de iarna, dar care urasc zapada).

patine de la sportaddictPe Facebook si pe site-urile de stiri am vazut ca se asteapta scaderea temperaturilor pentru a putea fi puse in functiune tunurile de zapada pentru partii, dar si gheata pentru patinoare. Daca nu ai patine gheata de dame sau patine pentru copii, arunca o privire pe Sportaddict.ro patine pentru toate marimile picioarelor si pentru toate buzunarele. Un motiv suplimentar pentru a vizita Sportaddict.ro este ca in aceasta perioada sunt si ceva reduceri la produsele de sezon.

patine pentru copii sportaddictRevenind. De ce sa patinezi? Pentru ca este o modalitate placuta de a-ti petrece timpul liber. Pentru ca este o actiune pe care daca o faci nu mai simti frigul de afara. Pentru ca este distractiv, dar si pentru ca este sanatos. Chiar azi am citit un articol despre avantajele patinajului pentru copii. Am gasit acolo declaratia unui instructor in care spune ca cei mici pot incepe sa patineze de la doi ani si jumatate, dar doar sub atenta supraveghere a unui instructor si nu pentru mai mult de 20 de minute. Patinajul ii ajuta pe cei mici (si nu numai) sa isi dezvolte conditia fizica, elasticitatea, forta musculara, rezistenta cardio-vasculara si a articolatiilor, avand in acelasi timp si un efect pozitiv asupra concentrarii, coordonarii, a atentiei distributive si asupra creativitatii.

V-ati pregatit patinele?

Loading


Un răspuns la “A venit iarna, patinam?”

Lasă un răspuns