wordpress 4_0_BWordPress a lansat varianta 4.0 – Benny, o variantă care te ajută să te concentrezi mai mult asupra conținutului: editezi mai ușor textul, editezi cu ușurință detaliile imaginilor pe care le folosești, s-a schimbat modul în care introduci videoclipuri pe baza codului embed și te ajută să găsești mai ușor plugin-urile de care ai nevoie.

Media:

Îți este mai usor să gestionezi imaginile și videoclipurile, de fapt, îți este mult mai ușor să adaugi detalii sau să faci modificări, important este că le poți face la mai mult imagini consecutiv (drag & drop funcționează perfect)

wordpress 4_0_1

Codurile embed

Să adaugi un videoclip postării tale nu a fost niciodată mai ușor. Dacă vrei să pui un clip de pe Youtube, nici măcar nu mai trebuie să iei codul embed și să îl pui în modul text: este destul să copiezi link-ul și să dai paste, iar videoclipul îți apare direct.

Scriere și formatare:

Indiferent cât de mult scrii, începând cu „Benny” nu mai trebuie să revii la începutul articolului pentru a face formatările întrucât bara de instrumente coboară odată cu rândurile pe care le scrii.

Plugin-urile

WordPress 4.0 te ajută să găsești mai ușor plugin-ul necesar dintre cele peste 30.000 de plugin-uri diferite: ți le expune în așa fel încât să vezi toate detaliile care te interesează, de la numărul de download-uri, la ultimele update-uri, compatibilitate, dezvoltator și tot ceea ce te interesează.

wodpress_plugin

Presimt că WordPress 4.0 îmi va fi un prieten bun, mai ales că sunt din fire mai comod, iar „Benny” îți dă mură în gură și îți ușurează mult treaba.

Aceasta fiind prima postare scrisă de când am făcut update-ul la WordPress 4.0 am reușit să văd doar avantajele, încă nu am sesizat vreun dezavantaj.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “WordPress 4.0. Benny, un prieten care îți ușurează scrisul pe blog

Lasă un răspuns