Ai picat Bacu’? Cea mai sigură motodă de a la lua examenele în luna august fără probleme: meditaţii cu Anastasia Trofor


Anastasia Trofor, Ministrul Educaţiei din anul 2040. Până atunci: un exemplu de urmat

O cheamă Anastasia Trofor, are doi ani şi 10 luni. Dacă ai 18-20 de ani şi ai picat recent Bacalaureatul fata asta te poate ajuta să treci Bacu’ în august. Cum aşa? În primul rând, te poate învăţa cele 98 de strofe ale „Luceafărului”. Dacă asta ţi se pare complicat, nu-i o problemă, ştie alfabetul şi e dispusă să te înveţe. De asemenea, te poate ajuta cu exerciţii de dicţie şi să îţi explice cum stă treaba cu abrevierile. Dacă ai avut probleme la Bac la mate, Anastasia te învaţă primii paşi spre a fi un matematician bun: de învaţă să numeri de la 1-10, chiar şi de la 10-1. Te poate învăţa numărătoarea în engleză, ba chiar şi în maghiară. Nu că te-ar ajuta la Bac, dar e simpatică şi când arată că ştie şi gama muzicală.

În privinţa banilor nu cred că ar fi o problemă: cred că micuţa de doi ani şi 10 luni acceptă jucării şi dulciuri în schimbul meditaţiilor.

Dacă Anastasia nu te-a învăţat nimic şi nici sârguinţa ei nu te-a motivat, îţi mai rămâne o singură soluţie, UNICA:

Loading


2 răspunsuri la “Ai picat Bacu’? Cea mai sigură motodă de a la lua examenele în luna august fără probleme: meditaţii cu Anastasia Trofor”

Lasă un răspuns