Ce am învățat de la colegul meu hipster


Indiferent ce se spune despre hipsteri, mă bucur enorm că a apărut acest curent și acești oameni.  În adolescență făcea furori „generația emo”, o generație depresivă, plângăcioasă, una pentru care nu se vedea viitorul. Acum se vorbește despre hipsteri, oameni optimiști, oameni care îmbină vintage-ul cu contemporanul, oameni cărora le place muzica și literatura bună, oameni care știu să se îmbrace. Optimismul și vitalitatea lor îmi dau putere și mie. Îmi place și stilul vestimentar ciudat, cum combină ei hainele scoase din pod sau cumpărate din SH cu cele de firmă. Îmi place atenția pe care și-o acordă lor și mediului . Datorită lor am revenit la fular și cred că tot datorită lor am revenit la a purta zilnic cămăși.

geanta cosmeticaInfluențe: geanta cosmetică

În urma împărțirii camerei de cămin cu un hipster autentic mi-am dat seama cât de utilă poate fi o geantă pentru cosmetice. Nu folosesc cosmeticele pe care le-ar folosi o domnișoară, dar am și eu o geantă cosmetică pe care nu o uit atunci când plec din localitate. Nu îmi pun în ea farduri sau truse de machiaj, ci ceea ce înainte trânteam în interiorul unui rucsac: deodorantul, parfumul, șamponul, gelul de duș, un săpun și unghiera.

Influențe: discurile demachiante și secretul clătitelor care nu se prind de tigaie

discuri demachiante clatiteTot sub influența colegului meu hipster am renunțat la rucsacul din spate în favoarea genții de umăr. Tot de la el am învățat cât de important este ca barba trebuie îngrijită chiar și atunci când e neîngrijită. Și tot de la el am învățat că discurile demachiante sunt de un ajutor mare în bucătărie. Cum? Îmi place să fac clătite. Dacă acum cinci ani îmi plăcea doar să le mănânc pentru că nu știam să le fac, între timp am patentat o rețetă (deja nu mai folosesc măsuri, fac totul din ochi), iar unul dintre „secrete” stă tocmai în discurile demachiante. Ca să nu mi se prindă clătitele de tigaie, când pregătesc compoziția pun o lingură de ulei în amestec, iar înainte de a pune compoziția în tigaie, încing bine tigaia, torn câteva picături de ulei pe un disc demachiant, iar cu discul curăț tigaia fierbinte. Operațiunea trebuie repetată la fiecare 3-4 clătite făcute. Așa că trebuie să mulțumesc unui hipster că m-a învățat cum să fac clătite fără să se prindă de tigaie. La fel cum trebuie să îi mulțumesc că m-a ajutat să îmi acord mie mai multă importanță.

Loading


Lasă un răspuns